— maandag 16 oktober 2017, 08:50 | 0 reacties, praat mee

NVJ/NVF toch weer in gesprek met DuPho

© Pexels

De NVJ/NVF en Dupho gaan op korte termijn met elkaar in gesprek met de intentie om de samenwerking op te pakken. De organisaties betreuren dat er commotie is ontstaan over hun samenwerking.

Vorige week meldde beroepsvereniging NVJ nog dat de samenwerking “voor nu’was beëindigd. DuPho was onaangenaam verrast door het bericht en liet weten de samenwerking graag te willen voortzetten. Perskaarten zijn voor fotojournalisten en documentair werkende fotografen namelijk broodnodig, stelde DuPho-directeur Suzanne Henning.

De NVJ laat weten dat het gesprek met DuPho zal gaan over de dienstverlening van de NVJ aan DuPho-leden en over de zogenaamde sociaal culturele gelden (SoCu gelden)die Pictoright namens fotojournalisten int en verdeelt. Meer bij de NVJ

Bekijk meer van

NVJNVF DuPho

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.