training eu starters

— dinsdag 1 september 2015, 17:39 | 1 reactie, praat mee

Inzendtermijn fotowedstrijd SO 2015 geopend

SO 2015 / DuPho

Alle professionele fotografen in Nederland kunnende gedurende de maand september werk insturen voor de fotowedstrijd SO 2015. Deze Selection Of Dutch Photography kent geen categorieën en maakt geen onderscheid tussen vrij of in opdracht gemaakt werk. SO wordt georganiseerd door de Nederlandse beroepsvereniging van professionele fotografen DuPho. Laatste wijziging: 1 september 2015, 17:41

Het uploaden van werk staat vrij tussen 1 tot en met 30 september. De genomineerden worden op 12 oktober bekendgemaakt, waarna de prijsuitreiking op 10 december volgt. Ingezonden werk kan worden geëxposeerd, openbaar gemaakt of gereproduceerd als dat naar het oordeel van de organisatie in het belang is van de promotie van SO. Dit omvat de tentoonstelling, publiciteit om de wedstrijd en het boek dat over SO verschijnt.

Nieuw dit jaar is de SO Student Award. Studenten en zij dit dit jaar afstudeerden, kunnen met hun studentenwerk meedoen in deze categorie.

Inzenden gaat digitaal via de SO2015-website, waarbij één inzending (van minimaal 5 en maximaal 12 beelden) per kandidaat is toegestaan. Om te mogen meedoen moet wel worden betaald: wie DuPho-lid is, betaalt voor deelname 85 euro. Niet-leden betalen 125 euro. Studentleden betalen 30 euro en studenten zonder DuPho-lidmaatschap betalen 50 euro om werk te mogen uploaden.

Bekijk meer van

DuPho

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Robert Goddyn, 2 september 2015, 11:57

Als fotojournalisten / freelancers het al moeilijk hebben om aan de gang te blijven waarom WPP gratis en deze weer betalen. Voor 125 zit ik Budapest kan ik een reportage over vluchtelingen maken lijkt mij beter.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.