— woensdag 23 december 2020, 14:36 | 0 reacties, praat mee

NU.nl verzorgt vanaf 1 januari nieuwsbulletins voor Qmusic

NUnl en Qmusic, beide onderdeel van DPG Media

De online nieuwsdienst NU.nl gaat vanaf 1 januari 2021 de nieuwsbulletins van Qmusic verzorgen. Het nieuwe Qmusic-nieuws door NU.nl is elk uur te horen. Tijdens de ochtend- en middagshow is het bulletin twee keer per uur te horen.

NU.nl is sinds vorig jaar december beide onderdeel zijn van DPG Media. Qmusic bevond zich al langer in de stal van de uitgeverij.

Volgens Dave Minneboo, programmadirecteur van Qmusic, is dit een mooie gelegenheid om het nieuws op de radio te vernieuwen. “Het voelt als een prachtige en logische stap om gebruik te maken van de expertise en mogelijkheden van het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Ik kijk erg uit naar deze samenwerking om de luisteraars nog beter te voorzien van het laatste nieuws”, stelt Minneboo.

Qmusic-nieuwslezers Anne-Marie Rozing, Fien Vermeulen en Anton Griep gaan bij het samenstellen van de bulletins direct samenwerken met Carné van den Brink en Julien Dom, twee redacteuren op de redactie bij NU.nl. Qmusic is volgens de laatste luistercijfers het best beluisterde radiostation van Nederland. Meer bij DPG Media

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.