Banner Giro555 Turkije/Syrië

— dinsdag 20 september 2022, 09:31 | 0 reacties, praat mee

NU.nl start met Adviesraad en vraagt bezoekers om feedback

© ANP / Laurens van Putten

NU.nl gaat bezoekers structureel laten meedenken met het medium en hen om feedback vragen. De nieuwssite start daarom met een Adviesraad. Bezoekers die daar deel van uitmaken mogen een half jaar meedenken en feedback geven. Laatste wijziging: 20 september 2022, 09:34

Dat meldt NU.nl zelf. De redactie hoopt met inzet van de Adviesraad te leren hoe ze NU.nl kan verbeteren. Overleggen binnen de groep moeten laagdrempelig worden. Leden van de Adviesraad wordt onder andere gevraagd welk nieuws ze missen, of de fotokeuzes anders moeten en of er onder de Adviesraad behoefte is aan meer informatie over bepaalde onderwerpen.

Voor de eerste lichting van de Adviesraad zoekt het nieuwsmedium vooral biculturele lezers: personen die naast de Nederlandse ook nog een andere culturele achtergrond hebben. Leden van de Adviesraad komen in een periode van zes maanden drie keer samen op de NU.nl-redactie in Hoofddorp. Deelnemers aan de Adviesraad krijgen als dank een Bol.com-cadeaubon van 50 euro en mogen hun reiskosten declareren.

Bekijk meer van

NU.nl

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.