— woensdag 16 november 2016, 09:16 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe Revu met nieuwe jas in de winkel

De vers gerestylede Nieuwe Revu | Pijper Media

Nieuwe Revu ligt met ingang editie 46 in een nieuwe vormgeving en onder nieuwe leiding in de winkels. De toon is volgens hoofdredacteur Jonathan Ursem lichter en minder 'chagrijnig van toon'.

Vaksite Adformatie sprak met Ursem over de wijzigingen en de restyling die voor het blad is doorgevoerd. Bij het stuk staan veel illustraties van de gewijzigde titel, die in juli 2014 bij Pijper Media werd ondergebracht.

“De teneur onder mijn leiding is progressief en optimistisch. Dat betekent niet dat alle verhalen over misdaad en oorlog verdwijnen, integendeel”, aldus Ursem. Hij hoopt dat lezers na het lezen een gevoel ‘dan ga ik nu naar voren’ zullen hebben.

Een rubriek Neerlands Hoop zal jonge mensen portretteren die Nederland vooruit helpen. Vaste columnisten en cartoonisten zijn ongewijzigd gebleven. Meer bij Adformatie

Bekijk meer van

Nieuwe Revu Jonathan Ursem

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.