banner anp

— donderdag 25 oktober 2018, 14:31 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe Revu nog lang niet met pensioen

© Nieuwe Revu

Volgens Johan Derksen is het blad 'het afvoerputje van de Nederlandse journalistiek', maar Nieuwe Revu maalt er niet om. Het tijdschrift heeft wat te vieren: het bestaat 65 jaar.

In 1953 verscheen de eerste editie, toen nog het Nederlands familieblad Revue geheten. Pas in 1968 veranderde de naam in de huidige Nieuwe Revu. In het jubileumnummer wordt dan ook teruggekeken met oud-hoofdredacteuren en oud-verslaggevers van het blad en is er een selectie gemaakt van de meest opvallende covers.

Overigens wordt er niet alleen naar het verleden gekeken. Hoofdredacteur Jonathan Ursem meldt dat het blad voor het eerst in jaren een kwartaal achter de rug heeft met stijgende verkoopcijfers. Dat geeft hoopt, aldus Ursem. “Want Nieuwe Revu mag dan wel 65 zijn geworden, we gaan nog lang niet met pensioen.”

Bekijk meer van

Nieuwe Revu Jonathan Ursem

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.