training eu starters

— maandag 31 maart 2014, 11:41

Nieuwe hoofdredacteur Museumtijdschrift

Laatste wijziging: 31 maart 2014, 13:49

Marina de Vries is de nieuwe hoofdredacteur van Museumtijdschrift, als opvolger van Din Pieters. In maart 2014 neemt Din Pieters na 12,5 jaar hoofdredacteurschap afscheid van het tijdschrift wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Marina de Vries (1958) heeft als journalist en criticus ruime ervaring op het gebied van beeldende kunst, architectuur en design. Zij werkte de afgelopen decennia onder meer voor de Volkskrant en Het Parool. Ze was betrokken bij de opzet van het kunstkatern van maandblad Vogue Nederland en schreef essays voor uiteenlopende boeken. Ook werkte zij tot 2011 bij het Virtueel Museum Zuidas, een stichting die zich beijverde voor een levendig kunstklimaat op de Amsterdamse Zuidas.

Marina de Vries is opgeleid als antropoloog, met een bijzondere belangstelling voor kunst en cultuur. Ze is sinds 2003 als auteur verbonden aan Museumtijdschrift. In 2010 trad zij toe tot de redactieraad van het blad.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.