— dinsdag 3 januari 2017, 13:57 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe vice-voorzitter Raad voor de Journalistiek

Per 1 januari 2017 heeft het bestuur van de Stichting Raad voor de Journalistiek Janneke Bockwinkel benoemd als vice-voorzitter van de Raad, de onafhankelijke instantie voor zelfregulering van de media. Bockwinkel volgt Sandra Lange op, die de functie ruim drie jaar heeft bekleed.

Bockwinkel (41) heeft na haar studie rechten aan de Universiteit Utrecht de interne opleiding voor de rechterlijke macht (raio) gevolgd. In 2007 is zij benoemd als rechter in de rechtbank Den Haag. Na een aantal jaren als strafrechter, werkt zij nu als civiele rechter. In het voorjaar van 2017 stapt zij over naar de rechtbank Amsterdam.

Verder is Gijs van Beuzekom (58), netmanager NPO 2, toegetreden tot het bestuur van de Stichting. Hij is in die functie Jan Westerhof opgevolgd, die als bestuurslid is teruggetreden.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.