data als kans

— dinsdag 3 januari 2017, 13:57 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe vice-voorzitter Raad voor de Journalistiek

Per 1 januari 2017 heeft het bestuur van de Stichting Raad voor de Journalistiek Janneke Bockwinkel benoemd als vice-voorzitter van de Raad, de onafhankelijke instantie voor zelfregulering van de media. Bockwinkel volgt Sandra Lange op, die de functie ruim drie jaar heeft bekleed. Laatste wijziging: 3 januari 2017, 14:02

Bockwinkel (41) heeft na haar studie rechten aan de Universiteit Utrecht de interne opleiding voor de rechterlijke macht (raio) gevolgd. In 2007 is zij benoemd als rechter in de rechtbank Den Haag. Na een aantal jaren als strafrechter, werkt zij nu als civiele rechter. In het voorjaar van 2017 stapt zij over naar de rechtbank Amsterdam.

Verder is Gijs van Beuzekom (58), netmanager NPO 2, toegetreden tot het bestuur van de Stichting. Hij is in die functie Jan Westerhof opgevolgd, die als bestuurslid is teruggetreden.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.