training eu starters

— donderdag 26 oktober 2017, 11:11 | 0 reacties, praat mee

Mathijs Bouman vaste economische commentator bij Nieuwsuur

Econoom en journalist Mathijs Bouman | NOS

Econoom Mathijs Bouman is vanaf nu de vaste commentator rond economische thema's in Nieuwsuur. Gepromoveerd econoom Bouman (51) is vaker te zien op televisie. Hij is voormalig onderzoeker, docent aan verschillende universiteiten en columnist bij het Financieele Dagblad. Nieuwsuur zegt met een vaste 'economische duider' de actualiteit nog beter te kunnen volgen. Laatste wijziging: 26 oktober 2017, 11:12

Bouman: “Het allerleukste vind ik het als ik mijn vak, de economie, uit mag leggen. Nieuwsuur is daarvoor het perfecte podium. Het is een dagelijkse, onafhankelijke rubriek met een hoge journalistieke standaard en daarbij voel ik mij thuis. Feiten en inzicht brengen is mij uiteindelijk liever dan allerlei meningen verkondigen.”

Bouman publiceerde ook meerdere boeken over onder meer de financiële crisis, de eurocrisis en een boek over uithoeken van economische wetenschap. Hij schuift bij de uitzending van donderdag (NPO 2 om 22:00 uur) al aan voor commentaar over het nieuwe kabinet, dat vandaag werd beëdigd.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.