Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 23 juli 2019, 11:48 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe directeur voor Mediahuis Limburg

© Mediahuis Limburg

Maurice Ubags (51) wordt per 1 augustus de nieuwe CEO van Mediahuis Limburg, uitgever van De Limburger, VIA Limburg, WijLimburg, Limburgvac en UitTipsLimburg.

Hij neemt de positie over van Dominic Stas, die directeur wordt van NRC Media, eveneens onderdeel van de Mediahuis groep. Ubags vormt samen met chief financial officer Erno Loo het nieuwe directieteam van Mediahuis Limburg. In zijn nieuwe functie zal Ubags de digitale transitie van de merken en producten van Mediahuis Limburg verder gestalte geven.

Maurice Ubags studeerde journalistiek en rechten in Tilburg. Hij begon zijn journalistieke loopbaan bij het toenmalige Limburgs Dagblad. Daarna maakte hij de overstap naar De Limburger, waar hij onder meer chef van de nieuwsdienst was. Gedurende vier jaar was hij eindredacteur tv-nieuws bij de Limburgse regionale omroep L1. In de jaren daarna was hij onder meer medeoprichter van de Maastrichtse stadskrant De Ster en van het Zuid-Limburgse opinieblad Zuid. Hij was vijf jaar betrokken bij de uitbouw van WijLimburg.nl en WijNoordHolland.nl. Door de overname in 2016 van WijLimburg kwam Ubags weer in dienst van Mediahuis Limburg, waar hij in 2018 commercieel directeur werd.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.