— vrijdag 7 mei 2021, 08:37 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe blog Donald Trump geweerd van Twitter

© Shutterstock Amer Ghazzal

Twitter heeft een profiel dat berichten doorplaatst van het blog van Donald Trump verwijderd. De voormalig Amerikaanse president startte eerder deze week het microblog The Desk of Donald J. Trump, waar Trump zijn mening deelt. Het profiel @DJTDesk plaatste berichten van dat blog door op Twitter.

Dat meldt RTL Nieuws. Het profiel is in strijd met de regels tegen het omzeilen van een Twitterban, stelt Twitter. Volgens de New York Post hebben vertrouwelingen van Trump ontkend  dat de voormalige president zelf achter het Twitter-profiel zit.

Het profiel van Donald Trump werd in januari van Twitter verwijderd. Trump moest van Twitter drie tweets verwijderen, die in strijd waren met de integriteitscode van het medium. Volgens Trump beperkte Twitter daarmee de vrijheid van meningsuiting.

Bekijk meer van

Twitter Donald Trump

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.