— maandag 14 juni 2021, 16:25 | 0 reacties, praat mee

Natasja Gibbs en Erik Dijkstra presenteren Op1 in de zomer

Erik Dijkstra presenteerde eerder al Op1, samen met Willemijn Veenhoven - © Sander Koning

Natasja Gibbs en Erik Dijkstra gaan vanaf maandag 12 juli namens BNNVARA vier keer invallen als presentatieduo bij Op1, meldt het AD.

De omroep was in de reguliere talkshow op twee avonden vertegenwoordigd, maar nam afscheid van de vrijdagavond met Paul de Leeuw en Astrid Joosten. 

BNNVARA zal eerst (tot 5 juli) met Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand te zien zijn. Daarna zijn Gibbs en Dijkstra aan de beurt. Hoe de omroep de maandagavonden daarna en in het nieuwe televisieseizoen gaan invullen is nog niet bekend, meldt het AD.

De NPO komt de laatste weken volop in het nieuws door de vele wijzingen in het tv-aanbod. Zo werd vorige week bekend dat het programma De Vooravond na de zomer op de schop gaat. Fidan Ekiz en Renze Klamer moesten per direct stoppen met de presentatie. Sophie Hilbrand gaat na de zomer, om en om met Khalid Kasem, De Vooravond presenteren.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.