e learning nvj

— maandag 25 juni 2018, 09:06 | 1 reactie, praat mee

Nadia Moussaid vervangt Eva Jinek tijdens zwangerschapsverlof

© Geert Broertjes

Nadia Moussaid is in augustus met het programma 'Laat op Eén met Nadia Moussaid' te zien op NPO 1, meldt KRO-NCRV. Het programma komt in het tijdsslot van Eva Jinek, die in die periode met zwangerschapsverlof gaat.

De 34-jarige Moussaid werkte voor Nieuws & Co (NPO Radio 1) en is ook een van de presentatoren van Brandpunt+. Donderdag werd bekendgemaakt dat dat actualiteitenprogramma ophoudt te bestaan vanwege bezuinigingen bij de publieke omroep. Ook is zij bekend van het wekelijkse praatprogramma De Nieuwe Maan.

Mediadirecteur Jochem de Jong van KRO-NCRV: “Een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze mee kan nemen in de gesprekken aan tafel.’‘

Laat op Eén wordt van maandag 6 tot en met vrijdag 31 augustus op doordeweekse avonden om 23.00 uur uitgezonden op NPO 1.

Praat mee

1 reactie

h.wynia, 7 augustus 2018, 00:13

Ze ziet er wel aardig uit , maar jammer om het te gaan hebben over “die oudjes van tegenwoordig”.  Dedain ten op zichte van een belangrijke bevolkingsgroep. Hoe noemt ze haar eigen ouders vraag ik me af , die Marokkaanse oudjes van tegenwoordig ?

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.