— donderdag 21 januari 2021, 09:35 | 0 reacties, praat mee

Melle Garschagen in hoofdredactie NRC

ANP

NRC-correspondent Melle Garschagen treedt per 1 maart toe tot de hoofdredactie van de krant. Garschagen is momenteel nog correspondent in Londen, waar hij ruim vier jaar over de turbulente politieke Brexit-periode berichtte.

Garschagen schreef vorig jaar een boek over de verdeelde samenleving met de titel Stem van het Britse volk. Hij was tussen 2013-2016 correspondent in Zuid-Oost Azië en tussen 2008-2012 economieredacteur voor NRC.

Garschagen gaat verslaggeving van de krant helpen uitbouwen: “Wat ik het leukst vond de afgelopen jaren was de spannende politieke gebeurtenissen in het Lagerhuis koppelen aan de ontwikkelingen in het land. De beste plek om te begrijpen hoe er in het parlement in Londen gestemd werd, was vaak Sheffield of Morecambe. Dat hoop ik ook in mijn nieuwe functie te kunnen doen.”

Het NRC-directieteam bestaat na het aantreden van Garschagen uit hoofdredacteur René Moerland, Moerlands plaatsvervanger Elske Schouten en adjuncten Monique Snoeijen en Harrison van der Vliet. Meer bij NRC

Bekijk meer van

NRC Melle Garschagen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.