Smartocto userneeds

— zondag 12 maart 2023, 07:29 | 0 reacties, praat mee

Marijn de Vries overdonderd door steun na column over NOS Sport

Marijn de Vries is dankbaar voor de grote hoeveelheid reacties die zij naar aanleiding van haar column in het NRC heeft ontvangen. In de column van vrijdag schreef de journalist en oud-wielrenster over haar eigen ervaringen met wangedrag bij NOS Sport. Laatste wijziging: 12 maart 2023, 07:39

“Overdonderd door de enorme hoeveelheid reacties op mijn column. Het lukt me niet eens ze allemaal te lezen. Laat staan dat ik op alles kan reageren”, schrijft De Vries op Instagram. “Maar: dankjewel. Ik voel dat jullie om me heen zijn gaan staan en dat betekent heel veel.”

Lees ook: Opinie: ‘Het einde van de barokke vunzigheid bij NOS Sport’

De Vries schreef vrijdag in een column over ongewenst gedrag door een medewerker van NOS Sport en hoe ze daar in 2016 melding van had gedaan. Met de melding werd niets gedaan, schrijft zij. Een jaar geleden deed ze opnieuw melding van hetzelfde voorval, maar ook toen voelde De Vries zich niet serieus genomen.

De NOS beaamde in een reactie dat er vorig jaar contact met De Vries is geweest over de melding en erkende daarbij dingen niet goed te hebben gedaan.

Bekijk meer van

NOS Sport Marijn de Vries

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.