Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— vrijdag 10 maart 2023, 14:17 | 0 reacties, praat mee

Meldingen grensoverschrijdend gedrag bij ‘Avondetappe’ werden volgens Marijn de Vries genegeerd

Marijn de Vries - © ANP / Ferdy Damman

Televisie-analist Marijn de Vries – tevens voormalig wielrenster - heeft achter de schermen van het NOS-programma De Avondetappe te maken gehad met grensoverschrijdend gedrag. Dat schrijft ze in een column in NRC. Met haar meldingen zou niets zijn gedaan. Laatste wijziging: 10 maart 2023, 14:28

‘Stel je voor dat je naast een collega in de auto belandt die dagenlang alleen maar smerige taal uitslaat. Soms zit er nog iemand in de auto, maar meestal ben je met hem alleen’, schrijft De Vries over haar ervaring met een collega die niet bij naam wordt genoemd. ‘Dan heeft hij het over wijven. En neuken. Over welke wijven hij geneukt heeft, met naam en toenaam. Welke wijven hij nog wil neuken.’

Dan heeft hij het over wijven. En neuken. Over welke wijven hij geneukt heeft, met naam en toenaam. Welke wijven hij nog wil neuken.

De tv-analist stapte nog tijdens het seizoen naar de eindredacteur met haar verhaal. Het enige wat dat ‘met moeite’ opleverde, was een andere auto-indeling. Een jaar later werkte ze weer voor De Avondetappe, maar mocht ze minder uitzendingen doen.

Ook de sfeer was veranderd. Richting De Vries werden grapjes gemaakt dat ze niet bang hoeft te zijn om met de bewuste collega in de auto te zitten. ‘Stel je voor dat je in dat sfeertje de leuke tv-analist moet zijn. Met de vieze praatjesmaker tegenover je aan tafel’, schrijft ze in haar column.

Bron: Nu.nl

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.