— dinsdag 6 december 2016, 13:19 | 0 reacties, praat mee

Margo Smit Ombudsman voor gehele NPO

ANP

Met ingang van volgend jaar zal Margo Smit voor de gehele publieke omroep Ombudsvraagstukken behandelen. Smit zal met ingang van 2017 "gevraagd en ongevraagd" commentaar leveren leveren op journalistieke programma's van alle omroepen en organisaties binnen de NPO.

De NPO zal deze onafhankelijke adviezen en commentaren vervolgens prominent op de site publiceren. Het publiek wordt uitgenodigd deze adviezen en uitspraken zelf weer tegen het licht te houden en mee te praten. Smit was sinds mei 2015 al Ombudsman voor NOS-producties.

De NPO Ombudsman is straks via een algemeen mailadres ombudsman@npo.nl te bereiken. Smit:“Terechte kritiek maakt de journalistiek beter, fouten vragen om correctie en uitleg over het tot stand komen van journalistieke producties kan leiden tot meer inzicht, begrip en zelfreflectie.”

Bekijk meer van

Ombudsman NPO Margo Smit

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.