— dinsdag 25 september 2018, 09:03 | 0 reacties, praat mee

Marc van der Ree stopt als hoofdredacteur Hart van Nederland

Marc van der Ree neemt na elf jaar afscheid als hoofdredacteur van Hart van Nederland. Hij kondigde zijn afscheid maandag aan in een column in Broadcast Magazine. Zijn laatste werkdag is komende vrijdag.

De 47-jarige hoofdredacteur vindt het naar eigen zeggen “mooi geweest” en noemt zijn vertrek “stoppen op het hoogtepunt”.

Hij begon zijn carrière in 1996 als bureauredacteur bij het toen nog net nieuwe programma Hart van Nederland. Al vrij snel ontwikkelde hij zich tot eindredacteur, om vervolgens in 2007 benoemd te worden tot hoofdredacteur.

Wat hij precies gaat doen, maakt Van der Ree in zijn column niet bekend. “Eind van de week gaan we uit elkaar en hoewel daar een zekere vorm van weemoed bij hoort, heb ik ook heel veel energie en zin in de toekomst buiten SBS. De trots die ik voelde bij mijn start in 2007, voel ik nu nog meer en spannend wordt het opnieuw. De cirkel is rond.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.