training eu starters

— dinsdag 25 september 2018, 09:03 | 0 reacties, praat mee

Marc van der Ree stopt als hoofdredacteur Hart van Nederland

Marc van der Ree neemt na elf jaar afscheid als hoofdredacteur van Hart van Nederland. Hij kondigde zijn afscheid maandag aan in een column in Broadcast Magazine. Zijn laatste werkdag is komende vrijdag. Laatste wijziging: 25 september 2018, 09:07

De 47-jarige hoofdredacteur vindt het naar eigen zeggen “mooi geweest” en noemt zijn vertrek “stoppen op het hoogtepunt”.

Hij begon zijn carrière in 1996 als bureauredacteur bij het toen nog net nieuwe programma Hart van Nederland. Al vrij snel ontwikkelde hij zich tot eindredacteur, om vervolgens in 2007 benoemd te worden tot hoofdredacteur.

Wat hij precies gaat doen, maakt Van der Ree in zijn column niet bekend. “Eind van de week gaan we uit elkaar en hoewel daar een zekere vorm van weemoed bij hoort, heb ik ook heel veel energie en zin in de toekomst buiten SBS. De trots die ik voelde bij mijn start in 2007, voel ik nu nog meer en spannend wordt het opnieuw. De cirkel is rond.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.