— woensdag 3 januari 2018, 09:43 | 0 reacties, praat mee

Leonie ter Braak van WNL naar SBS

© Sander Koning | ANP KIPPA

Goedemorgen Nederland-presentator Leonie ter Braak (37) verruilt WNL na vijf jaar voor SBS. Eind december presenteerde ze al haar laatste uitzending van het ochtendprogramma van WNL. Ze wilde ‘niet zo’n ding maken’ van haar afscheid, zegt ze vandaag in het AD.

Dat ze zou stoppen, wist ze al langer. ‘Eerlijk, als het nou een middagprogramma was, had ik het zo nog jaren kunnen volhouden. Maar nu? Hallelujah. (…) Daarnaast, er zit meer ambitie in mij dan Goedemorgen Nederland. Niet onaardig bedoeld, maar een kleine omroep als WNL heeft toch minder kansen voor me.’

Ter Braak werkte vijf jaar voor WNL. Daarvoor werkte ze bij RTV Oost. Ze gaat een tweejarig contract aan met SBS. Daar gaat ze vanaf februari het programma Marktplaats presenteren en zal ze af en toe haar opwachting maken in Hart van Nederland.

Lees het hele interview met Ter Braak in het AD.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.