— vrijdag 16 december 2016, 13:14 | 0 reacties, praat mee

Mama Media Group overgenomen door Familytainment Group

Het onder vuur liggende Mama Media Group (MMG) wordt overgenomen door Familytainment Group, meldt Familytainment Group in een persbericht. De overname is officieel per 1 januari 2017. Met de overname komt er ook een oplossing voor het betalingsprobleem van Mama Media Group.

De algemene leiding van de Familytainment Group komt in handen van Bestuursvoorzitter Ronald Oud. MMG-directeur Alex Stempels gaat zich vanuit Familytainment Group richten op de integratie van de diverse nieuwe onderdelen en aankopen, meldt Adformatie.

Het merk Fabulous Mama blijft actief in de Nederlandse markt, ook in print. Andere merken als Mama & Zo , Fabmama.nl, Jmouders.nl en de ecommerce platforms (madeformama.nl, mamahaves.com) gaan ook over naar de Familytainment Group. ‘Per merk zal een passende strategie worden uitgerold, waarbij de ontwikkeling van diverse line- en brandextensions centraal staan’.

Mama Media Group (MMG) ligt al een tijdje onder vuur, omdat het vaste medewerkers, freelancers en toeleveranciers niet op tijd of helemaal niet betaalt. MMG-directeur Alex Stempels gaf begin november nog aan aan een oplossing te werken voor de betalingsachterstanden.

Nieuwe eigenaar Familytainment Group belooft een oplossing voor de betrokkenen. Bestuursvoorzitter Oud zegt toe dat de achterstallige betalingen alsnog worden vergoed.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.