— vrijdag 16 november 2018, 08:24 | 0 reacties, praat mee

LINDA. lanceert nieuwe special en gaat terug naar 12 edities

Het dit jaar jubilerende LINDA.magazine maakt met ingang van 2019 jaarlijks een nummer minder. Het blad gaat terug van 13 naar 12 reguliere edities. Ook gaan een aantal specials op de schop. De redactie stopt met LINDA.wonen en LINDA.mode. De pijlers wonen en mode gaan niet helemaal verloren: ze krijgen een belangrijke rol in een nieuwe gids, die in september 2019 verschijnt.

“Een langgekoesterde wens van de redactie is om een special te maken die gebruikt kan worden als bewaargids”, schrijft de redactie in haar B2B-nieuwsbrief. “Een naslagwerk vol inspiratie, mooie fotografie, en veel tips.” De special, LINDA.de gids, verschijnt in 2019 eenmalig. Vanaf 2020 moet hij twee keer per jaar verschijnen. Naast de nieuwe gids-special, lanceert LINDA. in 2019 ook een eigen vakantieboek.

Bekijk meer van

LINDA.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.