training eu starters

— dinsdag 16 juni 2015, 09:19 | 0 reacties, praat mee

KPN gaat tv-serie produceren

KPN

KPN laat voor de eigen nieuwe videodienst Play een eigen tiendelige serie produceren, geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland. Het past in een strategie die concurrenten als Netflix en Amazon veel lof heeft doen toekomen: exclusieve hoogstaande series die klanten naar de dienst moet lokken. Ook KPN zegt hoog in te willen zetten voor 'Brussel', een serie over een Nederlandse Eurocommissaris, haar dochter en een Nederlandse beroepsmilitair bij de NAVO. Schrijver De Winter zegt het politieke spel te willen beschrijven. "Wie niet bedriegt, wordt bedrogen. Speel het spel mee, of je gaat er aan", stelt hij over het centrale plot. Laatste wijziging: 16 juni 2015, 09:21

Acteurs zijn nog niet bekend; wel is de bedoeling dat, zoals bij de Amerikaanse collega’s gebruikelijk, het hele seizoen in de tweede helft van 2016 ineens beschikbaar komt. Elke aflevering duurt 50 minuten. KPN verspreidt de serie naast Play ook via de eigen interactieve diensten KPN iTV en iTV Online. Play lanceert later dit jaar en is toegankelijk voor iedereen met internet - ook als dat niet van KPN is.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.