de tegel publieksprijs 2020

— vrijdag 11 juli 2014, 12:28

Project Sanoma en KPN levert vijf nieuwe apps op

De 4G Connect bootcamp van Sanoma en KPN heeft deze week vijf nieuwe ideeën opgeleverd. KPN en Sanoma bepalen de komende maand of ze met een of meerdere van de ideeën gaan starten. Eind mei begonnen 200 deelnemers aan het project waarbij ze in een vijftal webinars werden bijgepraat over de nieuwe mogelijkheden van snel mobiel internet. Dat leverde onder meer het idee op voor 'Pick-a-brain' van Matthijs van der Kooij; een platform waar je terecht kan als je bijvoorbeeld een auto wilt kopen en je met een gebruiker wil spreken. Maarten Koks bedacht de Sensofire, waarmee politie en brandweer permanet met audio en video met elkaar zijn verbonden. Mark de Reuver bedacht LivePro, waarmee je live kunt meekijken met de populaire GoPro camera’s van vrienden, vreemden of professionals. Caren Wassink heeft met de TV GezelschApp een app bedacht waarmee live via beeld en geluid kan worden gecommuniceerd met andere tv-kijkers en programmamakers. Lovid van Rogier Ramaker is een app waarmee jongeren hun belevenissen van een memorabele plek met elkaar kunnen delen door korte video’s achter te laten.

Bekijk meer van

Sanoma KPN

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.