— maandag 17 juli 2023, 16:08 | 0 reacties, praat mee

Koninklijke beheermaatschappij Em. de Jong neemt de Koninklijke BDU over

Aandeelhouders van de Koninklijke BDU hebben donderdag voor de overname gestemd door de Koninklijke Em. de Jong. De Jong neemt in samenwerking met haar bedrijfsonderdelen Telstar Mediagroep en Janssen/Pers Rotatiedruk Koninklijke BDU over. Met de overname van de Koninklijke BDU zal Em. de Jong tevens 50 procent eigenaar worden van Enter Media, Achterhoek Nieuws en Neo Media. Laatste wijziging: 17 juli 2023, 16:12

Deze overname past binnen de strategie van Em. de Jong om verdere groei te realiseren van haar uitgeverij- en printactiviteiten. Zo wordt er tussen Em. de Jong, Telstar Mediagroep en BDUmedia meer schaalgrootte gecreëerd die nodig is voor verdere innovaties in het lokale mediaportfolio, aldus het BDU-persbericht.

De dagelijkse leiding van BDUmedia blijft in handen van Jeroen Cnossen en Peter van Hierden, huidige directeuren van BDU.

De werkmaatschappij BDUprint wordt ondergebracht bij Janssen/Pers Rotatiedruk. Janssen/Pers Rotatiedruk is een 100% dochteronderneming van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong. Het is Nederlands grootste onafhankelijke krantendrukkerij en is gespecialiseerd in krantendruk en retail folders.

Bekijk meer van

Koninklijke BDU Em. De Jong

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.