onderzoek covid en journalistiek

— maandag 18 mei 2020, 16:21 | 0 reacties, praat mee

Jeroen Cnossen interim-directeur Koninklijke BDU

Uitgeverij Koninklijke BDU heeft Jeroen Cnossen benoemd tot interim-algemeen directeur. Heiko Imelman gaat zich als directeur Media volledig op de activiteiten van de uitgeverij concentreren.

BDU’s Raad van Commissarissen en directie wijzen op de moeilijke omstandigheden waarin de Koninklijke BDU momenteel verkeert.“De intensieve aandacht, die lokale media en vakmedia door de Coronacrisis vragen, maken het onmogelijk om de functies van algemeen directeur en directeur Media nog langer in één persoon te verenigen”, stellen ze.

Imelman is in de functie directeur Media onder meer verantwoordelijk voor de Barneveldse Krant. Begin dit jaar vertrok algemeen directeur Henk van Esch.

De vacature werd opgevuld door Imelman, maar de coronacrisis en de impact daarvan op de uitgeverij maakten dat een te zware opgave.

“Het aansturen in deze crisistijd van een uitgeverij - waar veel veranderingen in gang zijn gezet - vraagt ontzettend veel van de directie van het bedrijf. Daarom is besloten de functies van directeur Media en algemeen directeur los te koppelen”, stelt Koninklijke BDU in een persverklaring.

Cnossen vervulde in het verleden diverse functies bij onder meer Wegener en PCM en was uitgever van uitgever van de Twentsche Courant Tubantia en het Algemeen Dagblad. Meer recent was hij uitgever bij Vakbladen.com.

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.