website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Jeroen Pauw ontvangt Ere-Zilveren Nipkowschijf 2019

Lars Pasveer — Geplaatst in persprijs op donderdag 16 mei 2019, 09:23

Jeroen Pauw | ANP

Jeroen Pauw | ANP

Nieuws Jeroen Pauw ontvangt de Ere-Zilveren Nipkowschijf voor zijn verdiensten voor de Nederlandse televisiewereld. Pauw behandelde gisteravond de nominaties voor de Zilveren Nipkowschijf in zijn talkshow, toen hij zelf met een prijs werd verrast.

De nominaties voor de radioprijs Zilveren Reissmicrofoon zijn ook bekend. Gisteren ontving Felix Meurders de Ere-Zilveren Reissmicrofoon voor zijn lange staat van dienst.

Pauw was verrast door het moment off-script in de uitzending “Ik ben eerlijk gezegd enigszins uit het veld geslagen door deze opmerking van jullie en tegelijkertijd vind ik het dan ongemakkelijk”, aldus de presentator.

Drie programma’s zijn voor de Nipkowschijf 2019 genomineerd. Het betreft de documentaireserie Stuk (VPRO), de jeugdserie Zeven kleine criminelen (VPRO) en de derde nominatie is voor Sinan Can als persoon voor zijn twee programma’s Sinan zoekt de klas van Elias (BNNVARA) en Voorbij de grenzen van Saoedi-Arabië (BNNVARA). Daarnaast is er een eervolle vermelding voor de online serie Joardy Season (VPRO). Meer bij Nipkowschijf

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.