— donderdag 16 mei 2019, 09:23 | 0 reacties, praat mee

Jeroen Pauw ontvangt Ere-Zilveren Nipkowschijf 2019

Jeroen Pauw | ANP

Jeroen Pauw ontvangt de Ere-Zilveren Nipkowschijf voor zijn verdiensten voor de Nederlandse televisiewereld. Pauw behandelde gisteravond de nominaties voor de Zilveren Nipkowschijf in zijn talkshow, toen hij zelf met een prijs werd verrast.

De nominaties voor de radioprijs Zilveren Reissmicrofoon zijn ook bekend. Gisteren ontving Felix Meurders de Ere-Zilveren Reissmicrofoon voor zijn lange staat van dienst.

Pauw was verrast door het moment off-script in de uitzending “Ik ben eerlijk gezegd enigszins uit het veld geslagen door deze opmerking van jullie en tegelijkertijd vind ik het dan ongemakkelijk”, aldus de presentator.

Drie programma’s zijn voor de Nipkowschijf 2019 genomineerd. Het betreft de documentaireserie Stuk (VPRO), de jeugdserie Zeven kleine criminelen (VPRO) en de derde nominatie is voor Sinan Can als persoon voor zijn twee programma’s Sinan zoekt de klas van Elias (BNNVARA) en Voorbij de grenzen van Saoedi-Arabië (BNNVARA). Daarnaast is er een eervolle vermelding voor de online serie Joardy Season (VPRO). Meer bij Nipkowschijf

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.