— dinsdag 4 december 2018, 12:03 | 0 reacties, praat mee

BDU stelt nieuwe Directeur Media aan

© Pixabay

De Koninklijke BDU Holding wijzigt het directieteam. Heiko Imelman wordt per 1 januari benoemd tot Directeur Media. Hij vervangt Wiljo Klein Wolterink, die per direct zijn werkzaamheden als directeur neerlegt. Zijn taken worden tot 1 januari waargenomen door Algemeen Directeur Henk van Esch. Dat blijkt uit een brief die hierover is rondgestuurd aan de aandeelhouders van BDU. Laatste wijziging: 7 december 2018, 10:44

De reden van het vertrek van Klein Wolterink heeft te maken met onenigheid over het te voeren beleid, laat Marnix Kreyns, directie-secretaris bij de BDU, desgevraagd weten. Van opvolger Imelman wordt verwacht dat hij de media van BDU de nieuwe tijd inloodst, waarbij de uitdaging ‘vooral bij de lokale nieuwsmedia ligt’, bevestigt Kreyns. De resultaten van de lokale nieuwsmedia van BDU blijven achter op begroting.

Klein Wolterink kwam eind 1988 in dienst bij de Koninklijke BDU. Eerst werkte hij voor de vakmedia, later werd hij als uitgever verantwoordelijk voor het gehele portfolio van de uitgeverijen van de BDU. Per 1 januari 2018 trad hij toe tot het directieteam van de holding.

Imelman werkte onder meer voor BDU Grafisch Bedrijf, PCM en NRC Media. Ook was hij werkzaam als zelfstandig adviseur. Op dit moment is Heiko in dienst van de Telegraaf Mediagroep (TMG).

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.