banner anp

— donderdag 1 april 2021, 13:01 | 0 reacties, praat mee

Jenny Puzelik benoemd in Raad van Toezicht Beeld en Geluid

Jenny Puzelik | Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum heeft Jenny Puzelik benoemd tot lid van de Raad van Toezicht. De in Oostenrijk geboren Puzelik werkte in het verleden voor Endemol, stond aan het hoofd van productiebedrijf MasMedia, was programmahoofd fictie bij de AVRO en is tevens bestuurslid in De Vereniging van Nederlandse Content Producenten.

De huidige Raad van Toezicht van Beeld en Geluid telt zeven leden. De minister van OCW benoemt de voorzitter, de overige leden benoemt de Raad zelf. De Raad bestaat uit voorzitter Onno Hoes, Arendo Joustra, Julia Noordegraaf, Hedwig Saam, Najima Khan, Momet Abas en Jenny Puzelik.

“In Jenny hebben we een uitstekende kandidaat gevonden om onze Raad van Toezicht te versterken. Haar (werk)ervaring bij de commerciële en publieke omroep en in haar eigen onderneming zijn een aanvulling op ons team”, zegt Hoes.

Bekijk meer van

Jenny Puzelik Beeld en Geluid

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.