— dinsdag 4 december 2018, 09:45 | 0 reacties, praat mee

Je kunt binnenkort koffie drinken op de redactie van &C

Op een tijdschriftredactie worden doorgaans stukjes getikt, maar bij &C, het magazine van Chantal Janzen, kun je vanaf januari ook shoppen en koffie drinken. De redactie verhuist naar een kantoor vlakbij de Albert Cuyp-markt in Amsterdam. Naast plek voor het volledige &C team wordt de ruimte ook ingericht met een &C Store, en een &Coffee Corner. ‘Hierdoor zal &C altijd zichtbaar, bereikbaar en toegankelijk zijn voor alle fans, zeven dagen per week.’ Laatste wijziging: 4 december 2018, 09:52

De verhuizing volgt op een breuk met mediapartner Medialane, eind oktober. Janzen en Marco Geeratz, mede-initiatiefnemer van &C en tevens de man van Janzen, besloten zelfstandig verder te gaan. Voorheen huisde &C in het pand van Medialane in Amsterdam.

&C richt zich steeds meer op offline initiatieven. In november werd de &C talent foundation gelanceerd, een stichting om talent in de kunst- en cultuursector een zetje in de goede richting te geven. In het kader daarvan werd ook een pop-up store op Amsterdam Centraal geopend.

Meer bij De Bladendokter.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.