— zondag 11 juni 2017, 10:27 | 0 reacties, praat mee

Hoe verdient Chantal Janzen geld met &C?

Wat is het commerciële geheim van &C, het platform rond Chantal Janzen? Maria Visser en Nesrin Özkan-Gökmen komen dat maandag vertellen tijdens Magazine Media Café in De Balie in Amsterdam. Ook Eric van Hall (Mediaweb, Copyrobin), Jonas De Cooman van Appiness (interactive video) en Jan-Willem Zijderveld (WIAL) lichten een flinke tip van de sluier op. Allen gaan in op de manier waarop zij e-commerce aanpakken.

Met welke ontwikkelingen moet je rekening houden? Hoe zorg je dat ook de achterkant van je webwinkel goed functioneert? Hoe pas je de nieuwste technieken toe en maak je alles op je site ‘shoppable’?

Jonas de Cooman, oprichter van het Belgische bedrijf Appiness, presenteert Spott. Spott is een app waarmee de bezoeker realtime producten kan kopen vanuit de videostroom. Het leek heel lang toekomstmuziek, nu is het realiteit: interactive video, kijken en kopen in één oogopslag.

Creative director Maria Visser en online marketeer Nesrin Özkan-Gökmen leggen uit hoe &C de claim “Alles wat je op onze online en social media platformen ziet kun je met je mobiel meteen kopen” waarmaakt en de content daarop wordt aangepast.

Jan-Willem Zijderveld, directeur/eigenaar WIAL, legt het verschil uit tussen een reguliere webshop en een uitgever met e-commerce activiteiten en welke extra ondersteuning daarbij geboden is.

De bijeenkomst is gratis bij te wonen. Aanmelden is verplicht.

Bekijk meer van

Chantal Janzen &C

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.