— dinsdag 17 juni 2014, 13:45 | 0 reacties, praat mee

Je huis niet uit deze zomer

ProCycling, het internationale wielersportmagazine, komt zo vlak voor de Tour de France met de ­‘Officiële Tour de France Gids 2014’. Een uitgebreid pakket in een doos, waardoor de Tour-liefhebber zijn huis niet meer uit hoeft deze zomer.

Om te beginnen kun je de dag voor de Tour losbarst de enorme poster met kaart en etappekalender naast de televisie hangen. Hierop is van dag tot dag elke etappe te volgen. Leuk natuurlijk, maar er wordt niet de hele dag gefietst op tv, dus je moet je ergens mee vermaken. Ook daar hebben ze aan gedacht; het magazine staat vol Tour-feitjes, achtergrondverhalen, uitgebreide etappe-informatie en interviews.

Tijdens de etappes, het is helaas maar waar, zul je ook af en toe naar de wc moeten. Om ook daar niets te missen kun je de scheurkalender ophangen.

Tour kijken is intensief, dus een mens moet ook slapen. Om lekker in slaap te kunnen vallen is er een kleine roman-achtige bundel bijgevoegd, samengesteld door een aantal sportjournalisten van De Muur. De verhalen voeren je mee naar een wereld die uit meer bestaat dan alleen het eindklassement. ‘Er treden helden in op en schurken. De beste wielerverhalen zijn pure rock-’n-roll’, aldus de makers van De Muur. Mocht je je huis nu nog niet genoeg ge-Tour-ificeerd hebben, dan zijn er ook nog de foto’s. Op glanzend karton geprinte zwart-witbeelden met fietsplaatjes van de helden uit vervlogen tijden.

€ 11,95 Te bestellen via: http://www.procycling.nl/bestel-exemplaar

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.