— donderdag 3 maart 2016, 09:01 | 0 reacties, praat mee

Janette Luichies nieuwe redactiechef Stentor Zwolle

© Truus van Gog

Journaliste Janette Luichies is deze maand begonnen als chef redactie bij de Stentor in Zwolle. Van daaruit stuurt Luichies vijf edities aan. Ze vertrok vorig jaar op vrijwillige basis bij Holland Media Combinatie (HMC), waar ze 25 jaar als verslaggeefster werkte. Laatste wijziging: 3 maart 2016, 10:45

Luichies vervulde in die tijd tevens chefsfuncties bij Haarlems Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Tot juni vorig jaar was Luichies tevens voorzitter van de sectie dagblad bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten, een rol die ze bijna zeven jaar vervulde.

Luichies - die vandaag 52 jaar wordt - is verder actief als gespreksleidster en debatvoorzitter. Omdat haar dochter volgend jaar eindexamen doet in Haarlem, heeft Luichies besloten tijdelijke woonruimte in Dalfsen te betrekken, voor een definitieve verhuizing naar de Zwolse regio. 

Luichies scheef vorig jaar voor Villamedia het artikel ‘Mijn pen kent me beter dan mijn hoofd’, toen ze besloot van de vertrekregeling gebruik te maken.

Bekijk meer van

Janette Luichies De Stentor

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.