— donderdag 3 maart 2016, 09:01 | 0 reacties, praat mee

Janette Luichies nieuwe redactiechef Stentor Zwolle

© Truus van Gog

Journaliste Janette Luichies is deze maand begonnen als chef redactie bij de Stentor in Zwolle. Van daaruit stuurt Luichies vijf edities aan. Ze vertrok vorig jaar op vrijwillige basis bij Holland Media Combinatie (HMC), waar ze 25 jaar als verslaggeefster werkte.

Luichies vervulde in die tijd tevens chefsfuncties bij Haarlems Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Tot juni vorig jaar was Luichies tevens voorzitter van de sectie dagblad bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten, een rol die ze bijna zeven jaar vervulde.

Luichies - die vandaag 52 jaar wordt - is verder actief als gespreksleidster en debatvoorzitter. Omdat haar dochter volgend jaar eindexamen doet in Haarlem, heeft Luichies besloten tijdelijke woonruimte in Dalfsen te betrekken, voor een definitieve verhuizing naar de Zwolse regio. 

Luichies scheef vorig jaar voor Villamedia het artikel ‘Mijn pen kent me beter dan mijn hoofd’, toen ze besloot van de vertrekregeling gebruik te maken.

Bekijk meer van

Janette Luichies De Stentor

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.