— vrijdag 2 juni 2017, 16:48 | 1 reactie, praat mee

Jan Böhmermann draagt prijs op aan Zondag met Lubach

© Henning Kaiser / EPA

De Duitse komiek Jan Böhmermann heeft een Europese prijs ontvangen voor het satirische project van het programma Magazin Royale 'Every second counts', waarin Europese landen zichzelf voorstellen aan de Amerikaanse president Donald Trump. Böhmermann heeft de Webvideoprijs 2017 opgedragen aan het Nederlandse programma Zondag met Lubach.

Het initiatief van de Duitse komiek volgde uit een eerste filmpje dat Zondag met Lubach maakte over Nederland. Deze satirische promotiespot voor Nederland werd vele tientallen miljoenen keren bekeken en kreeg veel media-aandacht in binnen- en buitenland.

Praat mee

1 reactie

W. Theunisse, 5 juni 2017, 00:32

Waar maken jullie je druk over. Jullie journalisten lijken wel een stelletje ouwe wijven die de hoofdzaken niet van de bijzaken kunnen onderscheiden. Ik lees gewauwel over dit tijdelijke onderwerp terwijl het leven op aarde naar de kloten geholpen is door de “big boys “.
Zelfs Stephen Hawkins heeft gesteld dat de mens binnen 100 jaar van de aarde verdwenen moet zijn. Wie mag er mee? Waar naar toe ? En dat allemaal dankzij de plastiek soep in alle zeeën. De extreme overbevolking en nog zo een aantal van die zaken zoals wapens waardoor de aarde 12 x vernietigd kan worden. En jullie lopen te klepzeiken over een komiek? Ga je schamen voor je “beroep”.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.