word studentlid

— donderdag 3 december 2020, 12:10 | 0 reacties, praat mee

Jacob de Vries verhuist van NPO Radio 1 naar Munck Studios

Jacob de Vries verhuist van NPO Radio 1 naar Munck Studios
Jacob de Vries in de studio van NPO Radio 1.

Jacob de Vries vertrekt bij NPO Radio 1 en vervolgt zijn carrière bij Munck Studios in Amsterdam. Dat meldt De Vries op zijn eigen blog. Het vertrek volgt kort op het vertrek van Wim Eikelboom bij de zender.

De Vries was ruim twee en een half jaar content manager bij de zender. Hij heeft samen met Wim Eikelboom gewerkt om “van een traditionele zender een toekomstbestendig audiomerk te bouwen”. De Vries is blij dat de zender “zowel in bereik als in impact flink vooruit gegaan” is.

De Vries vertrekt naar Munck, een productiebedrijf van Zweedse oorsprong. Sinds kort bestaat ook Munck Studios Nederland, waar De Vries opnieuw de rol van content manager gaat vervullen. Hij gaat daar naar eigen zeggen “gesprekken voeren met de beste makers, aan internationale relaties bouwen, maar het belangrijkste: mooie verhalen ontdekken en naar de luisteraar brengen.”

De Vries blijft bij NPO Radio 1 als presentator van het programma Focus en de podcasts Focus Wetenschap en Lezen in het Donker. Meer bij VriesMedia

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.