onderzoek covid en journalistiek

— donderdag 3 december 2020, 12:10 | 0 reacties, praat mee

Jacob de Vries verhuist van NPO Radio 1 naar Munck Studios

Jacob de Vries in de studio van NPO Radio 1.

Jacob de Vries vertrekt bij NPO Radio 1 en vervolgt zijn carrière bij Munck Studios in Amsterdam. Dat meldt De Vries op zijn eigen blog. Het vertrek volgt kort op het vertrek van Wim Eikelboom bij de zender.

De Vries was ruim twee en een half jaar content manager bij de zender. Hij heeft samen met Wim Eikelboom gewerkt om “van een traditionele zender een toekomstbestendig audiomerk te bouwen”. De Vries is blij dat de zender “zowel in bereik als in impact flink vooruit gegaan” is.

De Vries vertrekt naar Munck, een productiebedrijf van Zweedse oorsprong. Sinds kort bestaat ook Munck Studios Nederland, waar De Vries opnieuw de rol van content manager gaat vervullen. Hij gaat daar naar eigen zeggen “gesprekken voeren met de beste makers, aan internationale relaties bouwen, maar het belangrijkste: mooie verhalen ontdekken en naar de luisteraar brengen.”

De Vries blijft bij NPO Radio 1 als presentator van het programma Focus en de podcasts Focus Wetenschap en Lezen in het Donker. Meer bij VriesMedia

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.