website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Inzending geopend voor Afstudeerprijs Villamedia 2018

Jacqueline Wesselius — Geplaatst in prijzen op maandag 29 oktober 2018, 14:40

© TRIK

Nieuws Voor de derde maal looft Villamedia de Afstudeerprijs Villamedia uit. De prijs bekroont de afstudeerproductie (HBO- of WO, master of bachelor) die het meest blijk geeft van journalistiek talent.

Voorwaarde is dat je afstudeerwerkstuk journalistiek van aard is. Verder mag het alle denkbare journalistieke vormen hebben: reportage, interview(reeks), (radio- of tv-)documentaire, nieuwsitem, website, blog, vlog, multimediaal, essay, enzovoorts. Het mag een individuele dan wel een groepsproductie zijn.

Producties van studenten van alle studierichtingen zijn welkom, mits ze aan bovengenoemde voorwaarde voldoen.

De productie moet van 2018 zijn en je moet ook in dit jaar afgestudeerd zijn.

De prijs bestaat uit een bedrag van 1000 euro en een oorkonde. De prijs wordt uitgereikt in het ‘voorprogramma’ van de Journalist van het Jaar-uitreiking, in Beeld en Geluid in Hilversum. Goed voor je naamsbekendheid, goed voor je netwerk… En, niet onbelangrijk: alle winnaars van de prijs zijn goed terechtgekomen…

De jury bestaat uit Aleid Truijens (voorzitter) en twee oud-winnaars van (toen nog) de Scriptieprijs, Merijn Henfling en Alwin Kuiken.

Meer informatie bij Jacqueline Wesselius (coördinator): 06-54956842 of afstudeerprijs@villamedia.nl.

De productie moet uiterlijk 31 december 2018 worden gemaild naar afstudeerprijs@villamedia.nl o.v.v. Afstudeerprijs Villamedia 2018. De uitslag wordt in de tweede helft van januari bekendgemaakt. De inzenders krijgen persoonlijk bericht.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.