banner festival 23

— vrijdag 13 juli 2012, 14:53

Inschrijving geopend voor Grand Prix Customer Media 2012

Laatste wijziging: 16 juli 2012, 16:55

Op 22 november worden in de Lichtfabriek in Haarlem de Grand Prix Customer Media 2012 uitgereikt. De Grand Prix Customer Media-awards zijn bekroningen voor de beste customer media in 2012. De awards laten zien hoe effectief en creatief redactionele content door organisaties kan worden ingezet. Ze laten ook zien wie de beste partners zijn voor organisaties die redactionele content inzetten om hun in- en externe klanten, relaties en stakeholders te binden, onafhankelijk van het kanaal dat wordt ingezet.

Deze customer media worden in veel gevallen geproduceerd door bureaus die zich hebben gespecialiseerd in customer media, bedrijfsjournalistiek en content marketing. Maar customer media die geheel in eigen beheer door organisaties worden uitgegeven, maken evenveel kans op deze awards.

Kijk op http://www.grandprixcm.nl/ voor meer informatie. Via http://www.grandprixcm.nl/case-inzenden kun je een case inzenden.

Uitreiking
Er worden totaal zeventien prijzen uitgereikt. De avond bestaat uit een inhoudelijk gedeelte, een walking dinner en de prijsuitreiking.
Het bijwonen van de avond kost € 125 euro (ex btw) voor leden van Platform Content en Logeion. Niet-leden betalen € 175 euro (ex btw).
Een nominatie geeft geen recht op gratis deelname aan de feestelijke uitreiking.

Het is voor de tweede keer dat Logeion de Grand Prix Customer Media samen met Platform Content (voorheen SMIN) organiseert.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.