banner festival 23

— vrijdag 22 januari 2010, 09:48

Oproep inzenden persprijs Wageningen

Laatste wijziging: 22 januari 2010, 11:01

Journalisten, redacteuren, redacties en programmamakers van met name radio/televisie/nieuwe media worden uitgenodigd om mee te dingen naar de Persprijs Wageningen Universiteits Fonds 2010. Het Wageningen Universiteits Fonds (WUF) honoreert de beste populair-wetenschappelijke uiting die de kennisvelden van Wageningen Universiteit toegankelijk maakt voor een breed publiek. Deze kennisvelden zijn: voeding en gezondheid, duurzame agrosystemen, leefbare groene ruimte, watermanagement en maatschappelijke veranderingsprocessen. Het WUF looft deze persprijs uit sinds 1978. De prijs bestaat uit een oorkonde, een geldbedrag van 2500 euro en een replica van het kunstwerk ‘De Wageningse Boom’. In 2010 gaat de prijs bij voorkeur naar radio/televisie/nieuwe media. De prijsuitreiking vindt plaats op 9 maart 2010 tijdens de viering van de Dies Natalis van Wageningen Universiteit. Meer info bij WUF.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.