banner printplaza 1

— maandag 2 oktober 2017, 08:45 | 0 reacties, praat mee

Hyperlokaal platform Dichtbij.nl verdwenen

Het hyperlokale platform Dichtbij van de Telegraaf Media Groep (TMG) is nu echt definitief ter ziele. De site is niet meer bereikbaar, alle berichten die de redactie en meeschrijvers in de afgelopen jaren hebben geproduceerd, zijn verdwenen. Het is een stap die doet denken aan het einde van Planet Internet in 2008, waarbij ook alle artikelen bij het grof vuil werden gezet.

Het einde van Dichtbij begon in oktober 2013 toen hoofdredacteur en bedenker Bart Brouwers tegen zijn zin moest vertrekken. Dichtbij werd overgedragen aan de regionale kranten van TMG.

In november 2015 kondigt TMG aan dat het activiteiten in de kerngebieden Noord-Holland en delen van Utrecht en Zuid Holland stopt. In januari 2016 werd gecommuniceerd: “Dichtbij stopt voor 1 april van dit jaar.”

In 2016 stopt de redactie en was het niet meer mogelijk om te reageren op berichten. Meeschrijvers konden wel bijdragen blijven leveren. Meer bij De Orkaan

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.