training eu starters

— vrijdag 21 december 2018, 15:00 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur De Ingenieur met pensioen, geëerd met beurs voor technologiejournalist

© Frank Biesboer

Bij het afscheid van Frank Biesboer als hoofdredacteur van technologietijdschrift De Ingenieur heeft de uitgever van het tijdschrift Biesboer verrast. Het pensioen van Biesboer werd door het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) aangegrepen om de Frank Biesboer Beurs (FBB) in te stellen. Laatste wijziging: 21 december 2018, 16:12

Biesboer werkte sinds 2004 voor De Ingenieur, hij was sinds 2009 hoofdredacteur. KIVI wil Biesboer met de FBB eren voor zijn geweldige werk voor De Ingenieur, vertelt de opvolger van Biesboer, Pancras Dijk.

Voor de eerstkomende twee jaar heeft het KIVI een geldbedrag van 10.000 euro opzijgezet voor de Frank Biesboer Beurs. Dit alles om de kwaliteit van journalistiek over technische onderwerpen te bevorderen. Het geld is bestemd voor jonge, getalenteerde journalisten die zich al hebben onderscheiden in de tech-journalistiek. Nadere details over de precieze voorwaarden worden in het voorjaar bekendgemaakt.

Pancras Dijk (1973) werkte voorheen bij het tijdschrift National Geographic en bij het persbureau Associated Press. Na een inwerkperiode van bijna twee maanden heeft Dijk nu het roer van Biesboer overgenomen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.