— donderdag 4 april 2019, 14:27 | 0 reacties, praat mee

Inzenden voor Frank Biesboer Beurs

© Lex van Lieshout / ANP

Tot 15 mei kunnen er voorstellen worden ingediend voor de Frank Biesboer Beurs, om journalistieke kwaliteit over technische onderwerpen te bevorderen. Laatste wijziging: 4 april 2019, 14:39

Deze beurs is ingesteld door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) om Frank Biesboer te eren, die vorig jaar met pensioen ging als hoofdredacteur van technologietijdschrift De Ingenieur.

Dit jaar is voor het toekennen van de beurzen een totaal bedrag van 10.000 euro beschikbaar. Journalisten kunnen voor een bedrag van maximaal 5.000 euro een artikel schrijven dat gaat over nieuwe technische ontwikkelingen en de mogelijke consequenties voor onze leefwereld. Het artikel wordt aangeboden aan De Ingenieur, het techniektijdschrift van KIVI.

Voorstellen voor artikelen, inclusief een begroting, kunnen worden ingediend bij Frank Biesboer, fbb@kivi.nl. De aanvragen worden beoordeeld door een comité dat bestaat uit Vivianne Bendermacher (oprichter van Techionista en oud-hoofdredacteur van Kijk), Frank Biesboer (oud-hoofdredacteur van De Ingenieur), Sanne Deurloo (hoofdredacteur NEMO Kennislink), Pancras Dijk (hoofdredacteur van De Ingenieur) en Monique De Geus (woordvoerder van Evides en oud-voorlichter TNO).

Meer informatie over de voorwaarden en bijbehorende procedures zijn te vinden op www.kivi.nl/fbb

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.