— woensdag 1 april 2015, 17:43 | 0 reacties, praat mee

Ockhuysen hoofdredacteur Parool

Ronald Ockhuysen (48) wordt de nieuwe hoofdredacteur van Het Parool. Ockhuysen was sinds 2011 adjunct-hoofdredacteur van de krant. Hij nam de positie van hoofdredacteur al waar na het vertrek van Barbara van Beukering aan het begin van dit jaar.

De sollicitatiecommissie heeft Ockhuysen voorgedragen bij de redactie. Ockhuysen was zelf eerder toneelrecensent, mediaredacteur, filmjournalist en kwam bij Het Parool binnen als chef kunst. Hij maakte en presenteerde tussen 2002 en 2007 voor de VPRO tv-programma’s over film.

Als hoofdredacteur wil Ockhuysen de komende tijd gebruiken om de bijzondere identiteit van de krant nadrukkelijker te presenteren - op papier én het internet, zodat er geen misverstand kan bestaan over de kwaliteit van Het Parool. ‘Bij ons kan het over de almaar toenemende drukte in de stad gaan, over de psychologie van Syriëstrijders of over de knie van Ricardo Kishna. Onze blik is breed: Amsterdam is een stad met 180 nationaliteiten en al die werelden moet je terugzien in de krant.’ Meer bij Het Parool

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.