word studentlid

— dinsdag 9 augustus 2016, 10:16 | 0 reacties, praat mee

Hilversum Media Campus biedt leren en werken aan

Hilversum Media Campus biedt leren en werken aan

Hilversum Media Campus start vanaf 1 oktober het Talent Development Program, een onderwijsprogramma dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de media-industrie. Zowel kandidaten als bedrijven kunnen zich nog tot en met 17 augustus aanmelden om mee te doen. Het programma biedt een combinatie van werken en leren in de media, waarmee deelnemers met diverse opleidingsachtergronden breed bijgeschoold worden tot allround mediaprofessionals. Laatste wijziging: 9 augustus 2016, 10:43

Onder meer Beeld en Geluid, United en RTL zijn partner van het programma. 

Hilversum Media Campus is een initiatief van bedrijven, opleidingen en overheden. De ambitie is om opleidingen en bedrijfsleven in de mediasector dichterbij elkaar te brengen, als antwoord op de snelle technologische ontwikkelingen en veranderende eisen aan de professionals in de sector.

Daartoe wordt onder meer het Talent Development Program ontworpen. Het TDP richt zich op young professionals, die pas zijn afgestudeerd aan een mbo-, hbo- of wo-opleiding en dromen van een toekomst in de media-industrie. In het TDP worden zij in 9 maanden klaargestoomd tot allround mediaprofessionals die goed om kunnen gaan met de grote dynamiek van de media-industrie.

Ze doen werkervaring op bij deelnemende bedrijven en krijgen een breed praktijkgericht programma aangeboden rondom de inhoudelijke thema’s Creatie, Techniek & ICT, Content en Business. Ook wordt er gericht getraind op samenwerken, communiceren, probleemoplossend vermogen en creativiteit.

Meer informatie bij hilversummediacampus.nl.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.