— woensdag 2 november 2016, 15:19 | 0 reacties, praat mee

Het Lagerhuis krijgt tweede leven op radio

ANP Kippa, Marcel Hemelrijk

Het debatprogramma Het Lagerhuis wordt nieuw leven ingeblazen, meldt Broadcast Magazine. Vanaf donderdag 3 november begint een wekelijkse radioversie tijdens het BNN-VARA-programma De Nieuws BV op NPO Radio 1. Een half uur lang, van 13.30 uur tot 14.00 uur, worden discussies gevoerd onder leiding van presentator Felix Meurders en journalist Francisco van Jole. Er wordt gedebatteerd aan de hand van stellingen over de actualiteit en er is een klok die de resterende spreektijd aangeeft. De debaters zijn onder anderen Dirk Bruins (eigenaar van een melkveebedrijf in Dwingeloo), Tanya Hoogwerf (raadslid Leefbaar Rotterdam), Tjerk Langman (hoofdverpleegkundige in de ouderenzorg in Eindhoven), Corina Duijndam (onderzoeker aan de Haagse Hogeschool) en Geronimo Matulessy (fotograaf uit Apeldoorn). De televisieversie van Het Lagerhuis was voor het eerst te zien bij de VARA in 1997.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.