— maandag 5 oktober 2020, 12:43 | 0 reacties, praat mee

Gouden Greep 2019 naar vakblad Boerderij voor verslag boerenactiedag

Gouden Greep-juryvoorzitter Bert de Jong licht de keuze voor Boerderij toe | NVLJ

Vakblad Boerderij heeft de Gouden Greep 2019 gewonnen voor hun verslag van de landelijke boerenactiedag van vorig jaar oktober. Volgens de jury werd de dag compleet en met aandacht voor de verscheidenheid belicht, waarbij de redactie verslaggeving op het moment aanvulde met commentaren en terugblikken.

De Gouden Greep is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Land- en Tuinbouwjournalistiek (NVLJ) en beloont de beste journalistieke productie rond land- en tuinbouw. Er waren dertig producties voorgedragen. De jury roemt de hoge kwaliteit van de inzendingen.

De Zilveren Greep werd toegekend aan de Verkiezing van de Beste Graslandboer, een productie van de redactie van vakblad Veeteelt. Deze verkiezing speelt volgens de jury in op de actualiteit waarbij koeien in de wei een maatschappelijk relevant thema is. De Bronzen Greep ging naar het boek Boerenkracht van Annie van Gemert. Meer bij NVLJ

Bekijk meer van

NVLJ De Boerderij

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.