— maandag 3 oktober 2016, 08:59 | 0 reacties, praat mee

Fusie radio-bedrijf TMG en Talpa officieel

© Koen Suyk / ANP

Talpa en TMG maken vandaag na wat vertraging bekend dat de 538Groep en de Sky Radio Group vanaf 1 oktober 2016 officieel hun krachten bundelen en samengaan in één radio- en muziekentertainment bedrijf met de radiomerken Radio Veronica, Radio 10, Sky Radio en 538.

De Centrale Ondernemingsraad (COR) van TMG en de Ondernemingsraad (OR) van SRG hebben ingestemd met de nieuwe radio-onderneming. Daarnaast hebben de bevoegde toezichthouders ingestemd met deze samenvoeging.

Er is ook een directie aangesteld: Menno Koningsberger is benoemd tot algemeen directeur, Tijmen Bos wordt commercieel & business development directeur, Jeroen de Bakker is benoemd tot brand & online directeur, Dave Minneboo is benoemd tot radio directeur en Remko Blankestein tot operationeel & financieel directeur.

De verkoop van radiospots van Sky Radio en Radio Veronica wordt per 1 januari 2017 ondergebracht bij One Media Sales (OMS), dat ook de spotverkoop van 538, Radio 10, Sublime FM, 100% NL, en SLAM! verzorgt.

Daarnaast heeft Talpa nog een herstructurering afgerond, die met RadioCorp. De radiostations 100% NL en SLAM! zijn vanaf nu onderdeel van RadioCorp en vormen een nieuwe onafhankelijke mediagroep actief in radio, print, TV, events en digital.

Bekijk meer van

TMG Talpa

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.