training eu starters

— woensdag 3 mei 2017, 08:54 | 0 reacties, praat mee

Fox News verliest mogelijk nóg een oudgediende

Justin Lane / EPA

Nadat eind vorige maand nieuwsanker Bill O'Reilly via de zijdeur bij Fox News vertrok, lijkt nu ook een ander vast gezicht van de nieuwszender zich op te maken voor een exit. Sean Hannity verliest met het vertrek van topman Bill Shine op maandag zijn laatste medestander binnen het netwerk. Laatste wijziging: 3 mei 2017, 08:59

O’Reilly, die voor zijn gedwongen vertrek onderwerp was van diverse beschuldigingen van seksuele intimidatie genoot enkel nog de steun van Rupert Murdoch. Shine’s naam dook op in diverse rechtszaken als man die zowel O’Reilly als oud-topman Roger Ailes de hand boven het hoofd hield als vrouwelijke collega’s klaagden.

Binnen Fox News zouden diverse vrouwelijke werknemers aan een petitie hebben gewerkt om Shine te laten ontslaan, die daarop besloot zelf te vertrekken. Hannity, die momenteel onderhandelt over voortzetting van zijn contract, zou met het opstappen van Shine binnen Fox News geen medestanders meer hebben.

Volgens insiders willen Murdoch-zonen Lachlan en James bovendien de toon van de zender omvormen tot minder hard-rechts. Vader Rupert zou hen daar inmiddels de vrije hand toe hebben gegeven.

The Daily Beast bericht dat Hannity mogelijk nog deze week vertrekt. In een korte melding stelt Fox News dat berichten over een exit van Hannity, die ruim twintig jaar bij de zender werk, ‘volstrekt onwaar’ zijn.

Bekijk meer van

Sean Hannity Fox News

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.