— dinsdag 2 juni 2020, 09:11 | 0 reacties, praat mee

Fotojournalist krijgt klappen in Rotterdam

Fotojournalist Joey Bremer is zaterdagnacht mishandeld tijdens ongeregeldheden in het Roel Langerakpark in Rotterdam-West. De politie was in de buurt en heeft de man die sloeg meteen aangehouden.

De 24-jarige Vlaardingse journalist kreeg twee keer een klap van een van de aanwezigen. ‘Afgelopen nacht vond een omstander het nodig om mij, tijdens mijn werk als journalist, meerdere klappen in mijn gezicht te geven’, zegt Bremer zelf op Twitter.

De dader, een 33-jarige man, was door de politie gecontroleerd en vond dat de fotograaf dat had moeten fotograferen of filmen. Na enige discussie kreeg Bremer de klappen. Die kwamen aan op zijn slaap. Nadien had de fotograaf wat last van oorsuizingen.

Hij heeft aangifte gedaan en heeft vervolgens verder gewerkt. ‘Het was wel een bizarre nacht. De sfeer in het park was echt enorm grimmig. Veel lachgasgebruik’.

Bekijk meer van

Rotterdam PersVeilig

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.