word studentlid

— dinsdag 2 juni 2020, 09:11 | 0 reacties, praat mee

Fotojournalist krijgt klappen in Rotterdam

Fotojournalist krijgt klappen in Rotterdam

Fotojournalist Joey Bremer is zaterdagnacht mishandeld tijdens ongeregeldheden in het Roel Langerakpark in Rotterdam-West. De politie was in de buurt en heeft de man die sloeg meteen aangehouden. Laatste wijziging: 2 juni 2020, 09:31

De 24-jarige Vlaardingse journalist kreeg twee keer een klap van een van de aanwezigen. ‘Afgelopen nacht vond een omstander het nodig om mij, tijdens mijn werk als journalist, meerdere klappen in mijn gezicht te geven’, zegt Bremer zelf op Twitter.

De dader, een 33-jarige man, was door de politie gecontroleerd en vond dat de fotograaf dat had moeten fotograferen of filmen. Na enige discussie kreeg Bremer de klappen. Die kwamen aan op zijn slaap. Nadien had de fotograaf wat last van oorsuizingen.

Hij heeft aangifte gedaan en heeft vervolgens verder gewerkt. ‘Het was wel een bizarre nacht. De sfeer in het park was echt enorm grimmig. Veel lachgasgebruik’.

Bekijk meer van

Rotterdam PersVeilig

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.