e learning nvj

— vrijdag 18 november 2016, 10:38 | 0 reacties, praat mee

Fosfor wordt onderdeel van Singel uitgeverijen

Uitgeverij Fosfor, de digitale uitgeverij gespecialiseerd in journalistiek en literaire non-fictie, wordt per 1 januari onderdeel van Singel uitgeverijen. Dat meldt Fosfor. Fosfor gaat verder onder de naam Querido Fosfor.

Fosfor werd in 2013 opgericht door de journalisten Jeroen van Bergeijk en Evert Nieuwenhuis. Jeroen van Bergeijk zal als uitgever/oprichter terugtreden. Hij blijft aan Querido Fosfor verbonden als auteur. Mede-eigenaar Frank Westerman wordt ‘editor at large’. Hij zal die taak vervullen in samenwerking met Annette Portegies, de uitgever van Em. Querido’s Uitgeverij die per 1 januari 2017 ook uitgever van Querido Fosfor wordt.

Singel Uitgeverijen zal voortbouwen op het bestaande digitale Fosfor-platform, dat alle Fosfor-titels ontsluit via losse verkoop (e-books en longreads) en/of een lidmaatschap. Wel krijgt de site een nieuw aangezicht met meer keuzemogelijkheden. Daarnaast zal Fosfor onder de naam Querido Fosfor ook versneld voortgaan op een al eerder ingeslagen weg: titels die kansrijk zijn op papier zullen daadwerkelijk in boekvorm worden uitgegeven en via de boekhandel beschikbaar gemaakt.

Lees ook het interview dat Villamedia Magazine eerder had met Jeroen van Bergeijk en partner Lars Anderson over het ontstaan en de plannen van Fosfor.

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.