word studentlid

— vrijdag 10 november 2023, 09:02 | 0 reacties, praat mee

Flow Magazine van DPG Media naar Roularta Media Nederland

Flow Magazine van DPG Media naar Roularta Media Nederland
De eerste editie van Flow in 2008

De afgelopen periode is Roularta Media Nederland (RMN) op het overnamepad en de nieuwe aanwinst is Flow Magazine van DPG Media. Laatste wijziging: 10 november 2023, 09:11

RMN wil de positie op de Nederlandse tijdschriftenmarkt verstevigen. Erwin van Luit, CEO van Roularta Media Nederland meldt in een persbericht: “Ik ben zeer verheugd dat we Flow Magazine kunnen toevoegen aan ons portfolio. Samen met de recent aangekochte titels Happinez, Psychologie Magazine en Yoga by Happinez vormt Flow Magazine een sterke ‘mind & body’ familie. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we met het bundelen van de krachten een verdere ontwikkeling en groei van deze prachtige merken en Roularta Media Nederland bewerkstelligen.”

Naast de overname van Happinez, Psychologie Magazine en Yoga by Happinez kwam vorige maand ook het sporttijdschrift Helden in handen van RMN.

Voor DPG Media past de verkoop binnen de strategie om de krachten te bundelen binnen de domeinen vrouwen, kids, wonen en entertainment. Met als doel: digitaal versnellen en maximale impact maken in de maatschappij.

Flow Magazine verschijnt al vijftien jaar in Nederland en komt 14 keer per jaar uit (10x regulier en 4 specials), heeft een enorme internationale community (676.000 volgers op social media) en de producten van Flow Magazine worden ook uitgegeven in Frankrijk, Duitsland en Amerika.

De transactie is nog onder voorbehoud van goedkeurend advies van de Ondernemingsraad van Roularta Media Nederland en DPG Media.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.