e learning nvj

— donderdag 18 mei 2017, 09:23 | 0 reacties, praat mee

Familie vermoorde man eist rectificatie Fox News

Justin Lane / EPA

De familie van een vorig jaar doodgeschoten medewerker van de Democratische Partij in Amerika heeft gedreigd met rechtszaken tegen nieuwzender Fox News en dochterzender WTTG-TV in Washington. Centraal staat het bericht dat Seth Rich zou zijn vermoord omdat hij contact zou hebben met WikiLeaks. Laatste wijziging: 18 mei 2017, 10:37

Samenzweringstheorieën stellen dat de 27-jarige Rich in opdracht van de Clintons zou zijn vermoord, uit wraak voor eerder gelekte e-mails. Fox News en WTTG-TV voeren ter bewijs uitspraken aan van privé-detective Rod Wheeler. Maar Wheeler zegt dat hij geen bron voor het WikiLeaks-gerucht is; die link werd gesuggereerd door de Fox News-journalist die hém interviewde, zegt hij tegen CNN.

Rich’ moord is onopgelost gebleven, maar die vond plaats in een wijk waar veel gewelddadige berovingen plaatsvinden. Zijn familie is klaar met de ‘bezoedeling van zijn nagedachtenis’ en eisen van Fox News een officiële rectificatie. Fox News zegt enkel de recente ontwikkelingen in de zaak te volgen. Meer bij CNN

Bekijk meer van

Fox News

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.